Hjem / Sport og friluftsliv / Af med bilen

Af med bilen

Jeg har en gammel spand, som ikke er til andet end skrotbil. Og det er som sådan også fint nok. For nu har jeg taget beslutningen, og bilen venter egentlig bare på at blive sendt til ophugger. Men så har jeg fundet ud af, at man åbenbart ikke f??r den samme skrotpræmie alle steder. Derfor er jeg nu begyndt at kigge efter, ved hvilken ophugger jeg får den bedste skrotpræmie for min skrotbil. Samtidig skal det jo også være en, som ligger tæt på der, hvor jeg bor. For der er ikke så mange penge at spare ved det, hvis man alligevel skal bruge en formue på, at få sin skrotbil transporteret tværs over landet. Derfor leder jeg også primært efter en billig ophugger i københavnsområdet. Og der gav en af mine kammerater mig et tip. Han havde nemlig også haft en skrotpræmiebil på et tidspunkt, og der var han gået ind på nettet, og havde trykket find en billig ophugger københavn, og så var den der med det samme.

Hurtigt og nemt

Det samme tænkte jeg jo, at jeg kunne gøre. Så var det hurtigt og nemt klaret, og jeg kunne få omsat min skrotpræmiebil til noget lidt mere brugbart. Og heldigvis viste det sig da også, at gå forholdsvis nemt og hurtigt. Jeg fandt en ophugger, som ikke ligger særlig langt fra, hvor jeg bor. Han gav samtidig en sum for bilen, som jeg var tilfreds med. Og så var det jo ellers bare med at få bilen transporteret derhen, så den kunne blive omsat til nogle kontanter. Pengene jeg får for den gamle bil, skal bruges i puljen til at betale min nye bil, som jeg glæder mig helt vildt til at få.