Hjem / Elektronik / Billige herreure fra Ur Specialisten

Billige herreure fra Ur Specialisten


Er du på udkig efter Billige ure til mænd?

Ur Specialisten er en landsdækkende kæde med 59 specialbutikker. Kæden forhandler specialprodukter og har et stort udvalg med de sidste nyheder. Her finder du altid professionel betjening og rådgivning af faguddannet personale.

Gode priser på ure til mænd

Hos Ur Specialisten finder du altid et stort udvalg af billige herreure. Ur Specialistens udvalg af urmærker er kendetegnet ved at være kendte mærkevarer i høj kvalitet. Det er alle stærke og trendy mærker, som rummer ure i høj kvalitet og lækre designs, og her vil du med stor sandsynlighed kunne finde et ur der tiltaler dig, hvad enten du søger et modeur, sportsur eller klassisk ur.

Både hvad angår teknologisk formåen og kreativt design, er Ur Specialisten stedet hvor du kan finde lækre ure. De har nemlig altid et bredt udvalg af ure, og du kan til hver en tid få råd og kyndig vejledning til at finde det ur der passer bedst til dig.

Autoriseret SEIKO forhandler

Dét at være autoriseret SEIKO forhandler, giver dig sikkerhed for at produkterne er omfattet af SEIKOs garanti og den bedste service. Kig forbi en af vores mange butikker, og se og prøv urene. Du kan også finde inspiration, evt. til julegaven til kæresten, på hjemmesiden, hvor du kan se det store udvalg og finde et lækkert, billig mande ur.

Få ekstra fordele med et VIP kort

Når du køber et Seiko, Pulsar, Lorus, Hugo Boss, Tommy Hilfiger eller Jacques Lemans ur hos din lokale Ur Specialist, modtager du et VIP kort, som sikrer dig landsdækkende service. Desuden kan du bytte uret hos enhver Ur Specialist inden 30 dage efter købet, og du sikres gratis service på tilpasning og batteriskift i 12 måneder efter købet.

Kig forbi en af de mange butikker, og lad dig friste af de mange, lækre herreure. Måske finder du den perfekte gave til manden eller kæresten?