Hjem / Mad og Sundhed / Bredt udvalg af sunde produkter

Bredt udvalg af sunde produkter

Jeg har endeligt fået taget mig sammen til at ændre min livsstil meget radikalt. Derfor har jeg for nyligt købt en masse low carb brød. jeg er blevet vild med low carb brød, idet det smager rigtigt godt og så er low carb brød også meget sundere. Mange af mine venner synes også at det smager rigtigt godt, og de spiser nærmest kun det. Det er dejligt, at mine venner også spiser sund mad, for så har vi det til fælles, og på den måde forhindrer det mig ikke i at spise sund mad, fordi de også altid er med på den sunde bølge. Her den anden dag købte jeg nogle protein snacks, disse protein snacks var bare rigtig gode, de smagte dejligt, og jeg havde købt dem i forskellige smage. Jeg fik købt nogle med banan smag og en anden med chokolade og mynte smag. De hjælper rigtigt godt på min træning, og jeg føler jeg kan mærke fremskridt.

Bredt sortiment

For mig er sundhed vigtigt. Både det at motionere, så man holder sin krop sund og rask, og på den måde sikre at man holder sin krop sund og rask. Jeg vil gerne leve længe, og blive en gammel dame, derfor er sund mad for mig også rigtigt vigtigt. Ens mad og det man indtager generelt påvirker ens krop, og jo sundere jeg spsier, des mere energi har jeg i hverdagen. For nogle dage siden fandt jeg en hjemmeside, hvor jeg fandt PASTA som er low carb, og det syntes jeg var en rigtigt god ide. På samme hjemmeside, havde de et bredt sortiment af sund mad, og jeg skal derind igen i dag og bestille mere hjem. Det er lækkert at have mad som sin hobby.