Hjem / Sport og friluftsliv / Den nye udbygning

Den nye udbygning

Her i den senere tid har vi været i gang med at hjælpe min mormor og morfar med deres nye tilbygning. De har nemlig fået bygget en udestue på huset, et ønske de har haft i mange år. Og nu står den altså færdig, og er super fin. Men da den f??rst var bygget, kom det sjove med at sætte den i stand. Derfor har vi været ud og købe puder og gardiner og andre ting til at pynte op med. De har også været ude og købe nye møbler, som de kan dekorere med. Og jeg er sikker på, at det nok skal blive så fint. Men selvom de har købt gardiner, vil de også gerne have solsejl. Det vil de fordi, at de gerne vil kunne skærme for solen uden at lukke den direkte ude. Det gør man nemlig ikke med et solsejl. Og da de skulle have det, var de faktisk rigtig heldige, og fik en god samlet pris på det hele, sådan så der også var stof til deres puder.

Ingen bøvl

Og jeg troede faktisk, at der ville være mere bøvl ved at sætte de solsejl op. Men det gik faktisk rigtig let. Eller det vil sige, nu var det ikke mig, men min far, som gjorde det. Men ud fra hvad jeg kunne se, så det ud til ikke at være så svært. Og så var der jo det smarte, som var at de havde fået noget reststof til overs, som min mormor så kunne sy nogle Puder af. Så nu passer det hele sammen, og det ser simpelthen bare så godt ud. Der vil jeg glæde mig til, at tilbringe rigtig mange gode timer. Og når den også er opvarmet, har den den fordel, at vi kan sidde derude året rundt ligemeget hvor dårligt vejr, det så end er. Ihj hvor er det skønt.