Hjem / Sport og friluftsliv / En stor passion

En stor passion

Det har altid været en stor passion for mig, at følge med i Tour de france. Jeg tror det stammer fra min mor, da hun også har en kæmpe lidenskab for denne sport. Hver sommer plejer vi, at sidde kimet op til skærmen hver gang de cykler. Vi synes simpelthen det er så spændende, at følge med i hvad de forskellige Tourmanager tag af beslutninger for deres hold. Der er selvfølgelig delte meninger mellem mig og min mor, når det kommer til hvilken Tourmanager der er bedst. Jeg synes at Team saxo-tinkoff Tourmanager er den bedste, og han har klart været med til at skaffe en masse sejre til hans hold igennem tiderne. Hvorimod min mor er stor fan af RadioShack-Leopards Tour manager er den bedste. Så der er altid høje råb, og ting der bliver kastet efter fjernsynet på den tid af året.

En tæt kamp

I år var så en af de værre, da de to min mor og jeg holder allermest af lå i tæt konkurrence. Det var en snæver omgang hele vejen igennem, og der kom et par højtråbende diskussioner det år. Det var dog så heldigvis mit hold der vandt, og jeg vil mene at selvom det var en hektisk omgang, så var det en af de bedste Tour de france jeg nogensinde har oplevet. Vi har aftalt, at vi inden for de næste par år, skal tage ned og se selve løbet i stedet for at sidde foran skærmen derhjemme. Jeg har også altid gerne ville se Frankrig på egen hånd, det er efterhånden blevet lidt kedeligt at se det gennem en skærm. Jeg går med en lille drøm om, at jeg en dag måske kunne blive Tour manager.