Hjem / Sport og friluftsliv / Find beachflag og mere til din næste kampagne

Find beachflag og mere til din næste kampagne

Find dine produkter til din næste kampagne hos macrodot.dk

Macrodot.dk er en dansk virksomhed som storformatprint, efterbehandling og udstillingssystemer. Står man derfor og skal have lavet en udstilling roll up banner, messeudstyr, måtter med logo eller meget mere til at gøre ens udstilling attraktiv og unik så kan macrodot.dk helt sikker være til hjælp. Sommeren er ved at nærme sig og hvis den danske sommer viser sig fra sin gode side så kan det være at man skal have lavet en udstilling eller kampagne på en strand i Danmark. I denne forbindelse kan macrodot.dk være behjælpelig med at levere beachflag, beach banner og andet udstyr som kan være med til at skabe den helt rigtige atmosfære på stranden. På hjemmesiden macrodot.dk kan man se det store udvalg som macrodot.dk tilbyder hvor der blandt andet er beachflag, bannerprint, plakat print og meget mere.

Strandflag og meget mere

Et beachflag eller strandflag som de også kaldes, kan anvendes til mere end formål på stranden. Et beach banner kan også bruges på festivaler eller messer da de giver et super flot billede og de er ikke lige til at vælte eller ødelægge hvis nogen skulle komme til at gå ind i dem. Leder man derfor efter beachflag eller andet udstyr til ens næste festival, beachfest eller messe så kig forbi macrodot.dk.

En virksomhed med stor fokus på socialt ansvar

Det er vigtigt for macrodot.dk at virksomheden tager et socialt ansvar. Dette ses både på arbejdspladsen hvor macrodot.dk tager ledige ind i virksomhedspraktik og ansætter personer på fleksjob. Derudover er det også vigtigt for macrodot.dk

Ønsker man at bliver forhandler af macrodot.dk’s produkter

Hvis man som forhandler går og overvejer at forhandle macrodot.dk’s produkter så kan man på macrodot.dk se hvad der skal til for at opfylde betingelserne. Derudover kan man også kontakte macrodot.dk og få en uforpligtende samtale.