Hjem / Uden kategori / God frisør i Aalborg

God frisør i Aalborg

Så gik min gamle frisør på pension, og jeg skulle ud og finde en ny – ikke lige det mest opløftende, da jeg faktisk var rigtig glad for min gamle frisør. Hun kendte til mit hår, hun vidste hvordan hun skulle klippe mit hår, vi fik mange gode snakke mens jeg var der, så ja hun var savnet. Men ikke desto mindre skulle jeg jo finde en ny frisør, så jeg søgte på nettet Frisør Aalborg, for at se hvad der var af Damefrisør i nærheden af hvor jeg boede. Frisør Aalborg gav mange resultater, så jeg søgte lige Damefrisør og Herrefrisør samtidig, så blev der lige sorteret nogle fra.
Det viste sig faktisk at der var en Damefrisør ikke langt fra hvor jeg boede, så hende kontaktede jeg lige, ved at køre hen til hende.
Det var en rigtig sød dame der betjente mig, og jeg fik en god snak om hvordan min gamle frisør havde været. Det viste sig at hun faktisk godt kendte hende, og var blevet oplært af hende. Det blev jeg rigtig glad for at høre, for så ville hun have samme tilgang til mit hår som min gamle frisør.

Ekstra glad blev jeg, da jeg så hendes skilt i vinduet med Børneklip Aalborg, for så kunne lille Frederik også blive klippet samtidig med os andre.
Selvom jeg var rigtig glad fro min gamle frisør, er jeg blevet lige så glad for min nye Frisør i Aalborg, og så er det også meget tættere på. Lille Frederik elsker at komme op til den nye Frisør, og jeg får lavet mit hår som jeg plejede, men alligevel har jeg vovet mig ud i at prøve lidt nyt, ud fra min nye frisørs anbefalinger. Min mand er også fuldt ud tilfreds med hendes måde at klippe på, så i bund og grund var det godt at min gamle frisør gik på pension.
Det er sjovt at tænke på, hvor meget vane dyr man er, nu taler jeg for mig selv, men jeg har da den samme tandlæge, samme læge, og havde samme frisør igennem rigtig mange år.