Hjem / Uden kategori / Læs mere om laserpene her

Læs mere om laserpene her

Vil du gerne blive klogere på, hvad en laserpen er? Så kan du læse med videre i denne artikel, og blive klogere på, hvorfor det er en fordel for dig, at få fat i en laserpen. Så læs mere om hvad du kan bruge en laserpen til her!

En laserpointer er en lille håndholdt laser udviklet til udpegning. Der findes laserpointere i flere forskellige farver og i flere forskellige styrker. 1-5mW røde eller grønne lasere benyttes primært til undervisning og møder til at udpege detaljer på kort eller fx PowerPoint præsentationer.
Laserpointere afgiver en meget koncentreret form for lys hvor strålerne ligger parellelt, modsat en almindelig pære hvor lyset spredes for alle vinde. Laserlys afgiver derfor en snorlige stråle, som især kan ses i mørke når strålen reflekterer sig i partikler i luften. Grønne laserpointere virker for øjet noget skarpere, og strålen fra grønne laserpointere er også væsentligt nemmere at få øje på. Grønne laserpointere kan også bruges i forbindelse med astronomi, idet den klare grønne laserståle på en stjerklar nattehimmel, ser ud som om den rækker helt op til stjernerne. Man kan derfor meget hurtigt og præcist udpege himmellegemer for andre.
Laserstråler bliver i industrien brugt til gravering og skæring. Her er effekten dog noget højere ? typisk højere end 30w.
Hvad med en digital vægt, var det noget for dig?

En digitalvægt er et måleinstrument til at bestemme massen af et legeme ved vejning.
En digitalvægt er i virkeligheden en kraftmåler, men hvis en masse kun bliver påvirket af konstant gravitation (her jordens), kan man tillade sig at lave en fast skala, som viser massen i kg som funktion af den placerede masse. Så er du en haj i et køkken, eller vil du gerne blive en haj i et køkken, kommer du ikke udenom at få fat i en digitalvægt, de er super smarte, og de kan fås billige hos alabazar her Alabazar.dk