Hjem / Elektronik / Min lange ønskeliste

Min lange ønskeliste

Siden jeg så at der ville komme en ny iPhone på markedet, har jeg haft en drøm om at få fat i denne nye telefon. Men nu er det gået op for mig, at der findes rigtig mange Mobiltilbehør til sådan en iPhone. Jeg har derfor gået i ly, for at lave en lang ønskeliste til næste jul. Det er jo gerne her, at der kommer en masse tilbud på alt det lækre tilbehør til iphone 5. Jeg overhøre min mor og far snakke sammen her den anden dag. De snakkede om hvad de eventuelt kunne give mig i gave, så jeg har nogle ideer til hvad jeg muligvis kunne få juleaften. Det tilbehør til iphone 5 jeg ønsker mig allermest, er sådan et anlæg der kan stå selv og spille rigtig højt. Der er så meget tilbehør til iphone, at det halve kunne være nok. Det er så svært, at vælge imellem alt dette fine Mobiltilbehør.

Julen er over os

Som sagt er det jo i julens tid, at der kommer mobiltilbehør på jule-tilbud. Derfor har jeg nøje udvalgt hvilket Mobiltilbehør, jeg har valgt at sætte næsen på efter. Jeg har allerede været ude, og kigge i de forskellige butikker. Og rigtig nok, så har de fleste allerede været ude og reklamere med sindssyge tilbud. Der er især en butik, som ligger nær vores hus, som har meget tilbehør til iphone 5. Jeg har så småt luftet ideen for mine forældre, og jeg er næsten hundrede procent sikker på, at jeg vil få det tilbehør til iphone som jeg har ønsket mig. Jeg har ligelede været rundt i resten af familien, for at få dem til at købe det jeg ønsker mig. Jeg regner med, at efter julen vil jeg være den person i byen som har flest ting til min telefon.