Hjem / Hus og Have / Nu ruller gardinbussen ud!

Nu ruller gardinbussen ud!

3 gode grunde til at forny dit hjem med gardiner

1) Gardiner kan tilføre et unikt look

Du kan holde dine gardiner i en enkelt stil ligesom resten af dit hjem, men du kan også vælge at tilføre farver og mønstre, der gør dit hjem unikt – valget er op til dig!

2) Gardiner er praktiske

Det er nemt at tage gardiner ned og komme dem i vaskemaskinen. Hvis du har panel- eller lamelgardiner eller lignende, kan disse let tøres af med en fugtig klud.

3) Gardinbussen kommer hjem til dig!

Det kan være besværligt selv at måle op til gardiner, og ekspedienten i butikken forstår måske ikke helt din vision. Men fortvivl ikke, for nu kan du få besøg af en Gardinbus, som kommer helt hjem til dig!

Bestil dit besøg af Gardinbus Danmark

Du kan bestille dit besøg af Gardinbus Danmark online. Med i dit besøg får du op til 30 % rabat på gardiner, samt gratis opmåling til dine gardiner og rådgivning hvis du er i tvivl om netop din gardinløsning. Hvis du ikke kan vente på at få besøg af din Gardinbus, så kan du smugkigge i det store udvalg af Gardiner lige her. Der er alt fra lamelgardiner til klassiske gardiner, til rullegardiner og foldegardiner.

Hvilke Gardiner passer til dig?

Det ekan være svært at finde ud af, hvilke gardiner der passer til dig og dit hjem. Almindelige og klassiske gardiner er til dig, der ønsker at sætte et personligt præg på dit hjem, og måske også til dig der har en romantisk indretningsstil. Lamelgardiner er til det moderne look, og til dig der vil have det simpelt og nemt. Lamelgardiner repræsenteret noget stilrent, men kan samtidig også passe sammen med næsten alt interiør.

Udover et stort ud vælg af gardiner, tilbyder Gardinbus Danmark også markiser og sidemarkiser, så du kan sidde ugeneret eller i læ for sol og let vind på din terrasse.