Hjem / Uddannelse & Ledelse / Severin Konference- og kursuscenter

Severin Konference- og kursuscenter

Når man skal lave teambuilding kan det gøres i flere forskellige henseender. Det kan eksempelvis være på en arbejdsplads, hvor man ønsker at ryste kollegaerne bedre sammen, eller det kan være for en skoleklasse, hvor eleverne skal lære sig selv og hinanden bedre at kende igennem forskellige teambuilding øvelser og teambuilding opgaver. Når de fleste hører ordet ‘teambuilding’, tænker de måske på, at det er noget med, man rappeller ned fra en silo, eller skal være på overlevelsestur i en skov. Dette er blot nogle af de muligheder, der er for teambuilding aktiviteter. Men der findes også andre, som både kan gøres, uden at udfordre ens eventuelle højdeskræk eller at skulle sove under åben himmel.

På Severin Konference- og kursuscenter tilbyder de forskellige teambuildingaktiviter. Uanset om man står og skal afholde kurser, eller om man ønsker nye og attraktive omgivelser for et dagsmøde såvel som en konference, så har Severin Konference- og kursuscenter de helt rette faciliteter til det. På Severin Konference- og kursuscenter er der 15 kursuslokaler, og der er plads til alt lige fra 14 deltagere og helt op til 200 deltagere. Derudover findes der også 13 grupperum, som har plads til alt mellem 6 og 12 personer.

På Konference- og kursuscenter kan man, udover at holde konferencer, møder og kurser også lave teambuildingaktiviteter af forskellige slags. Er man til den mere eventyrlystne af slagsen, kan man tage på bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Der findes også mere stille og rolige aktiviteter, som hedder ‘Jagten på de grønne Severinere’, ‘Aktivitetskuffert’ og ‘Ice Breakers’. Uanset hvad man måtte have i tankerne, så giver Severin Konference- og kursuscenter et alle tiders område til at udfolde sig. Både i de indendørs faciliteter såvel som på de udendørs faciliteter. Læs mere på https://severinkursuscenter.dk/teambuilding/