Hjem / Boligindretning / Smartstickers

Smartstickers

De fleste som har en Instagram-profil har formentlig stiftet bekendtskab med det super hyggelige fænommen ‘wallstickers’. En wall sticker er, som navnet antyder, et klistermærke som sættes på væggen, og som da kan pryde hjemmets eller kontorets væg eller vægge med dekorative motiver og skrifter. Det kan eksempelvis være ‘Eat, pray, love’ til stuen, eller ‘I love coffee’ til kontorets kafferum.

Selvom klistermærker og tapet såvel som malede vægge ikke normalt er den bedste kombination, så skal man ikke være bange for at anvende wallstickers på væggen. Wallstickers er lavet således, at de nemt slipper væggen igen, når man gerne vil have dem af, uden at man går på kompromis med holdbarheden af selve klistermærket. Med det menes, at de ikke bare falder ned, efter de har siddet en rum tid, de sidder godt fast.

Wallstickers kan blandet andet købes hos den danske webshop www.smartstickers.dk Firmaet Smartstickers har specialiseret sig indenfor wallstickers, og her finder man således et kæmpe udvalg af forskellige motiver og tekster som kan bruges i hele huset, såvel som på kontoret. Ja faktisk tilbyder Smartstickers også klistermærker, som kan påsættes husstandens postkasse, og på den måde kan man med sjove motiver illustrere, hvem der bor i ejendommen udover de navne, som også skal stå på postkassen.

På Smartstickers webshop kan man se det store udvalg, og alle stickers er opdelt indenfor forskellige kategorier. De mange kategorier gør, at man nemt og hurtigt kan finde frem til den eller de typer af wallstickers, man leder efter. Det kunne eksempelvis være stickers til børneværelset, som man er på udkig efter, eller motivations stickers, med citater på der kan motivere en. Uanset hvad man er på udkig efter, kan man hurtigt søge efter det på webshoppen. Se meget mere inde på: smartstickers.dk