Hjem / Uden kategori / Unge og læderjakker

Unge og læderjakker

De unge mennesker nu til dags, i hvert fald dem jeg kender, render meget rundt i forskellige slags læderjakker. Jeg ved ikke om det er fordi de er smarte eller om det er fordi at de holder længere – men når man sådan ser på dem, syntes jeg at nogle af dem er smarte, og andre de er så mere rocker relaterede – jeg er selvfølgelig mere til de smarte uden nitter, og her er der godt nok mange flotte.
VSP leather jackets
Jeg har set en smart sort læderjakke, som jeg godt selv kunne tænke mig, men umiddelbart, så tænker jeg også at det nok er mere den yngre generation den passer bedst til – men man har vel lov til at ønske. Så ser disse læder jakker også godt ud på fotomodellerne, og et er når de sidder på en flot fotomodel og et andet er når man så selv får den på. Uanset hvad, så findes der et stort udvalg af læderjakker i mange farver.

Pigen på billedet – en ung flot fotomodel, umiddelbart kommer jeg til at tænke på en gyserfilm, hvor pigen gemmer sig for en eller anden og er klar til at løbe. Det er mørkt og hun falder godt ind i den mørke baggrund, men man aner lige den flotte jakke der står op af den lyse mur. Hendes mellemlange lyse hår der falder lidt ned foran ansigtet – giver hende et lidt rå look, og måske er det det de unge mennesker falder for. Det rå look. Ja, hvorfor ikke – man skal vel være lidt rå at se på nu om stunder, hvis man vil falde ind i kliken. Om man er pige eller dreng, mand eller kvinde gør nok ikke den store forskel – men jeg tænker at læderjakke modellen er en afgørende ting for, hvorfor man lige vælger en læderjakke som overtøj. Jeg selv har da også en læderjakke, men den er mere i en model som passer til en voksen person, og ikke til en ung pige eller dreng- Udbuddet er stort, og man skal selvfølgelig vælge efter den stil man selv ønsker at gå med.