Druens klassiske fænomen
I mange mange år har vin eksisteret, og ofte bliver det tit associeret med de lidt finere selskaber, hvilket også er meget forståelse når man ser på de fine restauranter hvor meget en vin egentlig kan koste, blot for at tilføje en bestemt smag til det der bliver spist. Dog er dette helt korrekt, at en bestemt vin, hører til et bestemt måltid, og det er netop sådan vin bliver udviklet, hvor der bliver lagt fokus på hvad enten om de skal være tørre, frugtige eller hvad det nu kunne være, blot for at passe til de forskellige smagskombinationer og smagsvarianter der kunne kontribuere hinanden i smag. Vin er meget udpræget indenfor madlavningens verden, og den bliver ofte også brugt i stor stil under madlavningen, netop for at give en bestemt smag til en perfekt ret, netop for at opnå kvalitet indenfor faget.
Et online tilbud
Normalt så foregår disse salg af diverse vine i bestemte vinhandelsbutikker, med et fokus på kundeorientering, hvor butiksejeren ofte har meget stor forstand på de forskellige vine, hvordan de smager, hvad de passer til og hvad deres konsistens og fugtighed er. Derfor er der mange der stadig benytter disse vinhandelsbutikker, på trods af at der egentlig også er kommet muligheder for at købe vin online. Derudover så kan et firma der sælger både vin online samt billig vin med kvalitet, også tilbyde vinsmagning. På denne måde rammer butikken tre vigtige elementer, netop fordi at de også har fokus på kunehåndtering og rådgivning i forhold til vinsalget, hvad enten om det er vin online der bliver købt, eller om det er til vinsmagning i selve forretningen. Denne kvalitet og diversitet indenfor vin er svær at finde online normalt, og derfor har de netop også sat et godt fokus på kompetencerne indenfor deres viden omkring vine.