Hjem / Biler og sjov / Hvorfor HR-chefer bør bruge alt DiSC

Hvorfor HR-chefer bør bruge alt DiSC

Som HR-chef er du altid på udkig efter måder at forbedre arbejdspladsen for dit team på. Du ved, at det er vigtigt for en succesfuld virksomhed at have motiverede og engagerede medarbejdere. Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan du skaber det bedste miljø for dit team. Det er her Everything DiSC DISCnordic kommer ind i billedet. Disse værktøjer er udviklet specifikt til at hjælpe teams med at få en bedre forståelse af deres styrker og svagheder på arbejdspladsen. Lad os se nærmere på, hvorfor HR-chefer bør bruge disse værktøjer i deres organisation. 

Hvad er Everything DiSC? 

Everything DiSC er et vurderingsværktøj, der hjælper enkeltpersoner med at forstå deres egen adfærd, og hvordan den påvirker andre på arbejdspladsen. Det fokuserer på at skabe selvbevidsthed, så den enkelte kan lære, hvordan han/hun interagerer med sine kolleger og afdække områder, hvor der er behov for forbedringer. Everything DiSC giver personlige rapporter, der forklarer hver enkelt persons stil, samt strategier til effektiv kommunikation mellem forskellige personlighedsstile. Den indeholder også tips til at arbejde med andre stilarter, så alle kan lære at samarbejde effektivt med hinanden på arbejdspladsen. 

Hvorfor vælge en autoriseret partner? 

Når du vælger en autoriseret partner som Best In Class Solutions, ved du, at du får kvalitetsværktøjer, der understøttes af kompetente undervisere, som vil yde hurtig support, når der er behov for det. Best In Class Solutions er en autoriseret Everything DiSC-partner og en autoriseret Five Behaviors-partner, der leverer validerede og testede løsninger, der er skræddersyet til at opfylde dine specifikke behov på den mest effektive måde og samtidig hjælper dig med at spare tid og penge i sidste ende, når det kommer til at implementere disse værktøjer i din organisation. 

Brug af værktøjer som Everything DiSC kan være yderst gavnligt, når det gælder om at skabe et gladere og mere produktivt arbejdsmiljø for dine medarbejdere eller teammedlemmer – men kun hvis du vælger den rigtige udbyder! Autoriserede partnere som Best In Class Solutions tilbyder validerede løsninger sammen med kompetente trænere, der kan yde hurtig support, når der er behov for det – hvilket giver dig ro i sindet i visheden om, at du har truffet den rigtige beslutning, når det kommer til at bruge disse kraftfulde værktøjer i din organisations succesrejse!