Hjem / Elektronik / Drømmen om et røgfrit liv

Drømmen om et røgfrit liv

Tilbage i 2007 startede jeg nytåret med et nytårs fortsæt. Mit fortsæt var ligesom alle andres, jeg skulle stoppe med at ryge. Jeg vidste dette ville være svært. Som så mange andre havde jeg gerne ville stoppe i lang tid. Det er klart man får lyst til at stoppe, med disse cigaret priser. Jeg måtte svære erkende et nederlag, det lykkes mig ikke at kvitte røgen. Jeg tænkte straks at der må være en nemmere løsning. Efter en hurtigt internet søgning fandt jeg ud af at der var noget der hed en e cigaret, en så kaldt el smøg. Det smarte ved sådan en e cigaret, er at den er væsentligt sundere end normalt. Så i min jagt på det røgfrie liv, købte jeg en el smøg. Jeg var lidt skeptisk i starten og undrede mig over hvordan det kunne hjælpe. Men det gjorde den virkelig. Nu ryger jeg kun på min el smøg et par gange om dagen. Hvilket er langt sundere end at ryge én pakke som jeg plejede.

Super smart væske

I sådan en e cigaret skal der på-fyldes en specielt e væske. Jeg troede denne væske ville koste det hvide ud af øjnene. Men dette var ikke sandheden, de gjorde det meget overskueligt at skulle skifte. Mange hjemmesider sælger e væske. Sider som fx (kildehenvisning), har rigtigt mange foreskellige slags e væsker, de fås faktisk med rigtigt mange smage. Så man kan ryge en cigaret med lige den smag man nu godt kan lide. Desuden slipper man får lugten af røg. Så denne form for røgstop, kan jeg anbefale 100%. Der er en nem og hurtigt levering af e væsker, så du behøver ikke engang at tænke på ikke at kunne ryge. Din e cigaret fortæller dig når du skal bestille en ny.