Hjem / Sport og friluftsliv / Har du også overvejet et feriehus?

Har du også overvejet et feriehus?

Elsker du også at rejse, men er træt af hotellernes upersonlige miljø? Mange danskere sætter pris på at sætte kursen mod sydlige og varmere himmelstrøg et åar gange om året, men føler sig ikke altid hjemme på de skiftende hoteller. Svaret på det er naturligvis et feriehus eller en ferielejlighed på din yndlingsdestination. Det er imidlertid en nyr løsning, og det er nok de færreste, der har råd til at have et hus i udlandet ift. den tid de bruger det. Derfor tilbyder vi dig nu at blive Villapartner f.eks. i feriehus Frankrig, feriebolig Mallorca eller feriehus Toscana. Netop disse destinationer hører til danskernes foretrukne, og hvad enten du er til paella, pizza eller petit fours, har vi det feriehus der passer til dig og din familie!

Personlig ferie

Det vi tilbyder er en såkaldt delt feriebolig, hvor I og et par andre familier deler et ferieparadis under lunere himmelstrøg. Det er sjældent at bookinger af f.eks. feriebolig Mallorca overlapper, og det er derfor smart at udnytte den tid, hvor feriebolig Mallorca ellers ville stå ledig.

Beslutter du dig for at investere i et sted som feriehus Frankrig får du et langt mere personligt feriemål end hvis du skulle bo på et hotel. Feriehus Frankrig bliver et sted du og din familie kender og har et nært forhold til, og derfor er en ferie i en feriebolig med andre partnere ofte mere afslappet end ellers.

Så er du til hjemlig hygge og lækre feriedestinationer som feriehus Toscana kan du kontakte os og høre om vores huse og tilbud.