Hjem / Biler og sjov / Elsker at spare penge

Elsker at spare penge

Når jeg skal købe legetøj til mine små nevøer og niecer, kan der godt gå lidt sport i at finde det til en god pris. Jeg kan få sådan et helt kick ud af, at finde billig legetøj. Det har nok noget at gøre med, at jeg synes det er tosset, at det skal være så dyrt. Og når jeg kan finde det billigt synes jeg bare, at det er fedt. Det sidste jeg købte var to barbie dukker til min niece. Hun er helt vild med barbie dukker, og det er bare det eneste der fungerer. Derfor var der heller ikke så megt diskussion om, at det var det, hun skulle have. Men at man så kunne få to for ens pris gjorde jo bare, at jeg kunne give hende en dobbelt så stor gave, som hun ellers ville have fået. Og det er lige præcis den glæde billig legetøj kan sprede. Derfor er det det, som jeg går efter.

Mange muligheder

Men der er mange forskellige ting at finde på nettet. Nogen gang kan man også være heldig at finde lego til gode priser på nettet. Og lego er jo altid et hit. Så når jeg finder noget, køber jeg det for det meste bare. Så skal jeg nok finde en eller anden, som jeg kan give det til. Jeg har også købt nogle gode spil til mig selv derinde. Det er altid hyggeligt med spil, når man får veninder på besøg og sådan. Efterhånden er det en bestemt hjemmeside, jeg går ind på, når jeg skal kigge efter billig legetøj. Både fordi jeg synes de har gode ting, men også til fair priser. Det sidste jeg har købt er noget trælegetøj til en af mine veninders baby, som jeg skal til barnedåb ved her om ikke så lang tid.