Hjem / Sport og friluftsliv / Mit nye tilbehør

Mit nye tilbehør

Jeg har endelig fået min nye fjällräven, og jeg er så lykkelig. Lige siden disse kom på mode igen, så har jeg bare ønsket mig en. Jeg kan huske, at jeg i folkeskolen havde en, og jeg blev så glad for at høre at de kom på mode igen. Jeg har plaget mine forældre om at købe en til mig, men de har sagt at jeg må spare sammen til en selv. Dette har jeg så gennemført, og jeg har endelig fået købt min helt egen fjällräven. Den er blå, og det er lige sådan en jeg havde tilbage i folkeskolen, så er jeg bare så glad nu. Jeg har dog ikke planer om kun at købe denne, men jeg har tænkt mig at købe mange flere. Så mange jeg overhovedet kan få fingrene i, så jeg skal både have en i grøn, rød, gul og så videre. Mine forældre siger jeg skal søge hjælp, men de forstår sig bare ikke på tasker.

En ny trend er på vej

Jeg er stadig lige så glad for min fjällräven som da jeg købte den, men det viser sig at der er kommet en ny trend indenfor tasker. Dette nye fænomen er møntpunge, som er meget smartere. De er små og så er de mega flotte, så jeg må bare eje et par stykker af dem. Jeg ved ikke lige rigtig hvor jeg kan få fat i sådanne nogle møntpunge, men en tinge er sikker det er at jeg skal have fat i en snarest mulig. Mine veninder går allerede med et par stykker, og jeg har fået af vide af dem hvor jeg kan bestille dem henne. Jeg glæder mig rigtig meget til, at få mine nye tasker. Der er ikke noget her i verden, jeg hellere vil end at købe mig fattig i sådan nogen. Jeg kan slet ikke vente med, at de kommer ind af døren. se (kildehenvisning) her.