Hjem / Elektronik / En billigere og mere miljøbevidst løsning

En billigere og mere miljøbevidst løsning

Den anden dag fik min mand og jeg et brev ind ad døren fra en el leverandør. I brevet stod, at vi kunne få en bedre og billigere løsning, hvis vi skiftede el leverandør. Min mand gik straks ind på hjemmesiden, som var angivet i brevet. På hjemmesiden kunne man læse en masse om grøn energi og om fordelene ved at skifte leverandør. Min mand ringede til sin far, for at høre, om man nemt og sikkert kunne skifte. Min svigerfar fortalte min mand, at man med fordel kunne skifte. Min svigerfar og svigermor har selv skiftet og de kan tydeligt se en forskel i regningerne, da de nu får meget billig strøm. Udover at strømmen er billigere, så er det også grøn energi, hvilket er meget sundere for miljøet. Min mand ville lige vente et par dage med at skifte og lige tænke over, om vi virkelig skulle skifte.

Snakken med min mands kollega dagen efter

Dagen efter kom min mand hjem fra arbejde. På arbejde havde han snakket med sin kollega, som også er hans gode ven. Hans kollega har selv skiftet til den nye billig strøm og kunne stærkt anbefale det til os. Da min mand kom hjem fra arbejde gik han straks ind på nettet, for at lave en el handel. Jeg glæder mig meget til at man kan se på el regningerne at vi har skiftet til billig strøm. Min mand og jeg er begge meget miljøbevidste og kan nu have god samvittighed, da vi kører på grøn energi. Jeg vil anbefale den nye leverandør til min familie og til vores vennepar. Jeg er sikker på, at der er mange som vil vælge en billigere og grønnere løsning.