Hjem / Biler og sjov / Gaver til de små

Gaver til de små

Når jeg skal købe legetøj, har jeg fundet en ny smart måde at købe det på. Jeg har nemlig fundet ud af, at køber man det på internettet, er der masser af billig legetøj at få fingre i. Det var faktisk en af mine venner, som introducerede mig for det. Da han også havde haft nogle små nevøer og niecer, som krævede dyre legetøjsgaver. Og så var han faldt over en hjemmeside, hvor de sælger billig legetøj. Og det er noget rigtig fint noget. Jeg har fundet rigtig mange fine ting derinde. Og nogle af de bedste gaver, som jeg har givet de små har været derinde fra, og så endda til halv pris nogle gange. Det sidste jeg købte var to barbie dukker. Man kunne nemlig få to barbie dukker for ens pris, og da jeg alligevel havde besluttet mig for, at min niece skulle have en, kunne hun jo lige så godt få to.

Hit ved nevø

Det bedste jeg har fundet på siden med billig legetøj, var nok dengang min nevøhavde ønsket sig en kæmpe lego borg. Men sådan en er rigtig dyr, så den havde jeg lidt afskrevet at give ham. Men så ville skæbnen, at jeg fandt den til under halv pris inde på hjemmeside. Og så kunne kan lige pludselig få sin lego borg. Han blev så glad for den. og jeg kan ikke beskrive han blik, da han åbnede gaven. Det var virkelig bare det hele værd. Jeg har også købt noget lækkert trælegetøj til en af mine veninder babyer. Hun skulle døbes, og så synes jeg, at det ville være en fin gave. To gange har jeg også købt spil til mig selv. Det er nemlig super hyggeligt med spil til pigeaftener og sådan.