Hjem / Uden kategori / Her finder du det bedste i plastopbevaring

Her finder du det bedste i plastopbevaring

En plastkasse til enhver branche

Der findes et hav af brancher som har brug for opbevaringsløsninger, og derfor er der blandt andet også et stort udvalg af forskellige plastkar, plastpaller og plastkasser der hvert har deres egne funktoner og formål. Dansk Transport Emballage har samlet et kæmpe sortiment af diverse plastspande, plastbøtter og andre plastkasser der passer til enhver arbejdsbranche, om du er fisker eller murer eller arbejder med fødevarer, har Dansk Transport Emballage alle slags opbevaringsløsninger til alle brancher. Skal du eksempelvis bruge et plastkar til cementblandinger som murer, eller plastpaller til tungt industri opbevaring, kan du finde netop den løsning der passer til dig og dit arbejde hos Dansk Transport Emballage.

professionel rådgivning giver gode løsninger

Der er næsten uendelige muligheder for hvad man kan bruge plastkasser, plastspande og plastbøtter til, og det kan derfor være svært at vælge den rigtige løsning til hvad man mangler til opbevaring. Så er det godt at Dansk Transport Emballage kan give professionel rådgivning, der kan hjælpe til at vælge den rette form for opbevaring. Og det kan være en god ide at tage kontakt til dem, selvom man allerede ved hvilken løsning man har brug for, da der findes mange forskellige former af det samme produkt, og hver variant har sine egne styrker og svagheder, som man ikke altid kan læse sig til at forstå.

En virksomhed med mange års erfaring

Dansk Transport Emballage har gennem 25 år solgt forskellige løsninger inden for opbevaring som plastbøtter, plastkar og plastspande til alle mulige former for branchearbejde. Du kan derfor være helt sikker på, at de kender kender deres kompetencer og kan give den bedste rådgivning og løsninger til netop dine ønsker og behov.