Hjem / Uden kategori / Hold din firma julefrokost i København

Hold din firma julefrokost i København

Den årlige firmajulefrokost er altid en særlig dag for alle på kontoret. I år var det ingen undtagelse. Dagen begyndte med en spændende åbningsceremoni fyldt med festlig julemusik og julepynt. Da alle samledes i hovedlobbyen, blev de mødt af virksomhedens administrerende direktør, som takkede alle for deres hårde arbejde i løbet af det forgangne år. Derefter meddelte han, at alle ville modtage en overraskelsesgave, bare fordi de var til stede!

Herefter blev alle delt op i forskellige hold for at deltage i forskellige aktiviteter og konkurrencer. Der var en julesangskonkurrence, en konkurrence i at lave peberkagehuse og endda en konkurrence i at spise småkager! Alle havde det så sjovt at konkurrere mod hinanden om præmier og pralende rettigheder. 

Ved frokosttid samledes personalet i konferencerummet for at nyde lækker mad, der blev leveret af lokale restauranter. Der var forskellige varme forretter som kylling Alfredo, bøfsandwiches, makaroni og ost og endda vegetariske retter som grøntsagsstegte retter! Som prikken over i’et var der også et udvalg af lækre desserter som f.eks. småkager, kager og tærter. Alle spiste, til de ikke kunne spise mere, mens de nød samtaler med deres kolleger. 

Om eftermiddagen samledes alle medarbejderne for at lave nogle teambuilding-aktiviteter. Med venlig konkurrence i bedste velgående blev grupperne delt op i stafetløb, hvor de skulle løse opgaver hurtigt, før de gik videre til den næste udfordring! Bagefter blev alle belønnet med priser for deres deltagelse. Lyder det som noet for dig, så klik på linket Firmajulefrokost københavn

For at afslutte denne fantastiske dag på en god måde blev der afholdt en stor lodtrækning, hvor en heldig person vandt en gratis feriepakke til Hawaii! Da alle fejrede denne gevinst og sagde farvel til aftenen, kunne de ikke andet end at føle sig taknemmelige for at være en del af sådan en vidunderlig firmaevent. Den årlige firmajulefrokost viste endnu en gang, hvorfor den altid er en begivenhed, som man venter så meget på hvert år!