Hjem / Uden kategori / Hold en skøn sommerfest på hotel

Hold en skøn sommerfest på hotel

Sommeren er her, og det er tid til at planlægge sommerfest. Dette er en begivenhed, der kan samle medarbejdere fra alle afdelinger til en dag med sjov og afslapning.

Det første skridt i planlægningen af teamets sommerfest er at vælge et sted. En strand ville være et godt valg, da det giver en afslappet atmosfære med masser af plads til aktiviteter og samtale. Der er også masser af aktiviteter, der kan nydes på stranden, f.eks. volleyball, svømning, kajaksejlads, solbadning og meget mere. Landskabet er fantastisk og ville være en fremragende kulisse til fotografier. Hvis budgettet tillader det, kan I endda leje et privat område eller en pavillon på stranden, så alle har deres eget sted at slappe af og nyde deres fridag.

Når du har valgt et sted, skal du begynde at tænke på, hvilken type mad og drikkevarer du vil servere til din team-sommerfest. Det er vigtigt at tænke på cateringmuligheder, der vil tilfredsstille alles præferencer – uanset om de er vegetarer eller kødspisere – og som samtidig passer ind i dit budget. Hvis du f.eks. holder din fest på stranden, kan du vælge at servere fiskeretter som ceviche eller fisketacos – noget lækkert, men let nok efter flere timers leg i solen. Du kan også overveje fingermad som chips og dip, frugtfade, sandwiches eller wraps, som du kan kombinere med nogle kølebokse med iste eller sodavand til forfriskning i løbet af dagen.

Selvfølgelig ville ingen hold sommerfest være komplet uden underholdning! Afhængigt af dit budget kan du hyre en DJ eller et band til at få alle til at danse hele natten lang; alternativt kan du lave din egen playliste med alles yndlingsmelodier for at få alle op at stå! Nogle andre idéer er at hyre professionelle entertainere som tryllekunstnere eller komikere, at lave lejrbål eller bål, at arrangere gruppespil som f.eks. quizkonkurrencer eller endda at arrangere konkurrencer som f.eks. vandballonkampe eller tovtrækkeri! Uanset hvilken type underholdning du beslutter dig for, skal du sørge for, at den passer ind i dit tema – lad kreativiteten få frit løb!

Når du er vært for en hvilken som helst form for arrangement, bør sikkerheden altid være din prioritet. Sørg for, at der er nok livreddere på vagt, hvis der er tale om svømning; sørg for solcreme, hvis det er nødvendigt; sørg for, at der er rigeligt med toiletter til rådighed; udpeg frivillige, der kan hjælpe med at holde styr på tingene i løbet af dagen; opstil brandslukkere i nærheden af åben ild, hvis det er relevant; udpeg chauffører, hvis gæsterne har fået for meget alkohol; udpeg en person, der kan ringe 112 i nødstilfælde … og listen fortsætter! Hvis du tager sikkerhedsforanstaltningerne alvorligt, vil du være med til at sikre, at alle har en sikker tid til din team-sommerfest!