Hjem / Biler og sjov / Min nevøs fødselsdag

Min nevøs fødselsdag

Det er snart min nevøs fødselsdag, og jeg skal ud og kigge på Babylegetøj. Han bliver 3 år gammel, og han er helt fanatiker af LEGO. Jeg ved ikke helt, om jeg skal købe noget LEGO til ham eller om jeg skal finde noget andet Babylegetøj. Jeg har i hvert fald planlagt, at jeg skal ned i byen i morgen for at kigge på en rigtig god gave til ham. Han er jo godt nok kun 3 år gammel, men man siger jo også det er i denne alder at man lærer mest som barn. Så jeg har også tænkt mig, det skal være noget han kan få noget lærerigt ud af. Så jeg må forhøre mig om, eller eventuelt lige lave en hurtig google søgning på attraktivt Babylegetøj, som er god til at lære fra sig. Jeg har hørt, at legetøj hvor børnene selv skal være aktive når de bruget legetøjet skulle være det helt store hit.

Nede i byen

Dagen er nu kommet hvor jeg skal ned i byen, og se om jeg kan finde noget passende til min søde nevø. Den første butik jeg kom ind i var Fætter BR, her havde de jo alverdens legetøj. Jeg kunne slet ikke bestemme mig for hvad det skulle være, og jeg måtte derfor søge hjælp hos den nærmeste ekspedient. Hun fortalte mig, at et Legekøkken hvor barnet selv kan lave “mad” var en rigtig god mulighed. Hun sagde ligeledes at en børnetavle for små børn også var det helt hotte. Jeg valgte dog at købe et Legekøkken, da jeg føler at dette vil bringe stor glæde hos min nevø. Det er sjovt at se hvordan legetøjet er nu til dags, da jeg var barn havde vi kun Trælegetøj. Det var ikke lige så teknologisk vores Trælegetøj, men sjovt det havde vi da.