Hjem / Sport og friluftsliv / Min nye badmintonkarriere

Min nye badmintonkarriere

For tre måneder siden begyndte jeg at spille badminton. Jeg har en god veninde, som er professionel badmintonspiller. Jeg har flere gange været nede i den lokale hal, for at træne sammen med hende. Hun har længe sagt til mig, at jeg burde starte i den lokale klub. Jeg troede egentlig at det var for sent at starte og jeg var ret overbevist om, at det var for svært først at begynde i min alder men jeg tog fejl. Jeg er startet i den lokale klub. Jeg har trænet hårdt og min træner har fra starten af kunnet se potentiale i mig. Jeg har allerede været til flere stævner, hvor jeg har fået ganske gode placeringer. Min træner siger, at jeg skal blive ved med at fokuserer, for så kan min badminton karriere udvikle sig til noget stort. Mine forældre har været meget stolte af mit mod. Min far kommer til hver kamp og støtter mig. I forrige uge kom min far forbi under træning. Han havde købt en ny badminton ketsjer til mig, som han vidste, at jeg havde snakket om.

Glad for at have fundet min sport

Min far fortalte mig, at han havde købt ketsjeren på Thorsport.dk. Udover ketsjeren havde han også købt nogle Forza bolde. Forza bolde er fjerbolde i rigtig god kvalitet. Jeg har efterhånden en ret stort samling af fjerbolde og ketsjere. Men som professionel spiller, skal man også helst have rigeligt med udstyr. Det sker let, at der forsvinder et par fjerbolde i løbet af en træningsdag, og så er det godt at have et lille reservelager. Jeg er glad for at havde fundet min sport og jeg er spændt på hvad fremtiden bringer.